english version

Izbornik
NASLOVNICA
FRANŠIZNA PONUDA U RH

PONUDA TALIJANSKIH
FRANŠIZA U RH

ŠTO JE FRANŠIZA  
jučer, danas, sutra  
moderna franšiza  
SEMINAR FRANŠIZA A - Ž
mišljenja polaznika
PRIJAVITE SE !  
kome je namijenjen
sadržaj  
način rade
O NAMA
kako Vam možemo pomoći  
press clipping
RESURSI
Članci o franšizi
Knjige o franšizi  
Kalendar sajmova  
dd2ddEtički kodeks  
Linkovi
KONTAKT


Download videa:
Prvi korak u poduzetništvo: Franšiza i licenca

Download brošure
Download brošure:
"Franšiza - 20 najtraženijih odgovora"


fip

 

 


Cantina Mariachi: Franšiza meksička kuhinja
Davatelj franšize Compagnia Generale Ristorazione s.p.a. nudi franšizu meksičke kuhinje - Cantina Mariachi.  Poznata jela iz Meksika - tortilje, chilli, nachos, buritosi, … sve što čini pravi okus meksičke kuhinje napokon ima svoje pravo mjesto. Restoran nudi alternativu tradicionalnim restoranima i fast-food restoranima s jelima meksičke gastronomije. Razvoj ovog sistema počeo je 1993. godine u Španjolskoj te se potom proširio na Portugal i Veliku Britaniju prije nego je stigao u Italiju. Danas je otvoreno preko 170 Cantina Mariachi u cijeloj Europi. Ukoliko želite otvoriti Cantina Mariachi kao primatelj franšize označava vašu spremnost ulaska u međunarodni sistem čije vrijednosti svakim danom rastu zahvaljujući potpori profesionalnog tima koji neprekidno pomažu primateljima franšize u rješavanju njihovih mogućih problema od početka ulaska u sistem do otvaranja poslovanja. Ukupna investicija je oko 200.000,00 EUR.
Opširnije


Crema & Cioccolato: Franšiza slastičarni i trgovina jogurtima

Postati primatelj ove franšize iznimno je jednostavno: Cream & Chocolate franšiza ne zahtijeva posebno iskustvo ili sposobnost, niti kupovinu strojeva. Dovoljno je posjedovanje prostora veličine 40 m2 koji se nalazi u pješačkoj zoni ili u zoni s velikim prometom.
Primatelj franšize može biti i novi poduzetnik koji želi započeti s novim poslom ali i manager koji želi ostvariti dodatni prihod otvaranjem slastičarne.
Poslovanje je vrlo jednostavno i iznimno profitabilno uz vrlo visoke marže (čak do 390%). Nije potrebno plaćati marketinške pristojbe.
Opširnije


Pršuterija DOK DALL’AVA

Opći podaci:

  • Ime franšiznog sistema: PROSCIUTTERIE S.r.l.
  • Vrsta franšize: restoran - pršuterija
  • Karakteristike: prehrambeni restoran s jelima koja se većinom zasnivaju na pršutu
  • Početak poslovanja: 1988. godine
  • Početak franšiznog poslovanja: 1992. godine
  • Broj vlastitih lokacija u Italiji: 1
  • Broj vlastitih lokacija u inozemstvu: 1
  • Broj franšiznih lokacija u Italiji: 7
  • Broj franšiznih lokacija u inozemstvu: 3
  • Franšizna pristojba: NE

Opširnije


Old Wild West -  Franšizna pivnica i restoran

Davatelj franšize Compagnia Generale Ristorazione s.p.a. nudi franšizu Old Wild West franšizu pivnica i restorana s velikim hamburgerima i razni drugim teksaškim specijalitetima. Sve se ovo može pronaći u prostorima koji nude jela s roštilja u spektakularnoj atmosferi: koja podsjeća na filmove Sergia Leonea i prošla vremena. Old Wild West je idealni prostor za večernju razonodu, odličan za smještaj u velikim trgovačkim centrima te u blizinu kina te nudi optimalnu mješavinu hrane i ugođaja. Otvaranje franšizne lokacije Old Wild West  znači ulazak u svijet franšiza restorana te je idealan za nove poduzetnike, ali i za one koji žele diverzificirati svoje investicije. Ukupna investicija je 370.000,00 EUR, a franšizna pristojba iznosi 25.000,00 EUR.
Opširnije


Piazza Italia: Franšiza u djelatnosti pizzeria

Davatelj franšize Compagnia Generale Ristorazione s.p.a. nudi franšizu Piazza Italia. Pizze, piadine, bruschette, focacce, predjela, veliki izbor raznih salama, sireva i najboljih talijanskih vina: sve je to moguće pronaći u pizzeriji «Piazza Italia», koja nas prisjeća na javne trgove talijanske tradicije, atmosfera koja poziva na kušanje originalnih jela u dobrom društvu. „Piazza Italia“ nudi tipična regionalna jela Italije prezentirana na moderni način s povećanim standardom kvalitete. Za lokaciju je poželjan smještaj u trgovačkim centrima, u blizini kina ili u povijesnim dijelovima gradova. Obzirom na svoj izgled, Italy Public Square kroz sofisticirani inovativni sistem može postati tradicionalni restoran zahvaljujući svojoj ponudi jela. Ako postanete primatelj franšize znači da ste spremni ući u područje snažnog razvoja s inovativnim i u isto vrijeme tradicionalnim oblikom franšize koji Vas smješta u isti klasu s ostalim poznatim davateljima franšize iz područja prehrane i restorana. Ukupna investicija je 237.000,00 EUR.
Opširnije

Arabian Kebab: Franšiza arapska kuhinja
Davatelj franšize Compagnia Generale Ristorazione s.p.a. nudi franšizu arapske kuhinje -  Arabian Kebab. Sva najpoznatija jela s Bliskog istoka, a među njima kebab, kus-kus, moguće je pronaći u ovom restoranu. Meni je raznolik – od samo laganog jela pa sve do potpunih ručkova i večera te do hrane koja se može naručiti od kuće. Prostori su opremljeni na način da se mogu smjestiti u trgovačkim centrima ili u blizini kina te nastoje privući mlađu generaciju otvorenu za isprobavanje novih jela i ukusa. Arabian Kebab je inovativna i moderna franšiza koja se značajno razlikuje od ostalih fast-food i egzotičnih restorana. Otvaranje franšizne lokacije Arabian Kebab  znači ulazak u svijet franšiza restorana te je idealan za nove poduzetnike, ali i za one koji žele diverzificirati svoje investicije. Ukupna investicija je 120.000,00 EUR, a franšizna pristojba iznosi 20.000,00 EUR.
Opširnije

 

 

thinker logo

 

jumicar

Ponuda talijanskih fransiza u RH

SFCH

 

Webmaster
Zadnja izmjena sadržaja 05. 02. 2019.
Copyright Centar za poduzetništvo
design, izrada, programiranje by studio:at