english version

Izbornik
NASLOVNICA
FRANŠIZNA PONUDA U RH

PONUDA TALIJANSKIH
FRANŠIZA U RH

ŠTO JE FRANŠIZA  
jučer, danas, sutra  
moderna franšiza  
SEMINAR FRANŠIZA A - Ž
mišljenja polaznika
PRIJAVITE SE !  
kome je namijenjen
sadržaj  
način rade
O NAMA
kako Vam možemo pomoći  
press clipping
RESURSI
Članci o franšizi
Knjige o franšizi  
Kalendar sajmova  
dd2ddEtički kodeks  
Linkovi
KONTAKT


Download videa:
Prvi korak u poduzetništvo: Franšiza i licenca

Download brošure
Download brošure:
"Franšiza - 20 najtraženijih odgovora"


fip

 

 


Korisni linkovi:

www.utep.edu/fc Stranice Centra za franšizu El Paso, Teksas, SAD. Ovo su stranice centra od kojeg je kupljena franšiza za Centar za franšizu u Osijeku. Saznajte više o seminaru "Franchising – Big Picture".

www.eff-franchise.com

Stranice europske udruge za franšizu. Na ovim stranicama možete saznati sve o franšizama u Europi. Stranica sadrži linkove i na stranice nacionalnih udruga za franšizu.
www.franchisehelp.com Stranice na kojima možete pronaći informacije o raznim franšizama diljem svijeta. Moguće je pretplatiti se na dvomjesečni newsletter koji donosi preglede određenih franšiznih industrija.
www.franchise.org Stranice međunarodne franšizne udruge. Na stranicama možete dobiti sve informacije o franšizama u svijetu. Možete se pretplatiti na mjesečne newslettere s novostima iz svijeta franšize te naručiti literaturu na temu franšize.
www.mcdonalds.hr Stranice jedne od najpoznatijih svjetskih franšiza na hrvatskom jeziku. Saznajte sve o McDonaldsu i sve što je potrebno kako bi postali jedan od korisnika franšize McDonaldsa.
www.fip.com.hr Stranice Hrvatske udruge za franšizu i partnerstva. Na ovim stranicama možete pronaći informacije vezane uz aktivnosti hrvatske udruge za franšizu kao i informacije vezane uz savjetovanje na temu franšize koje se održava jednom godišnje u Zagrebu.
www.promaturo.hr Stranice poduzetničkog centra za franšize u Zagrebu. Na ovim stranicama možete pronaći informacije vezane uz franšize, o franšizni posao, seminare i savjetovanja na temu franšize kao i druge vrijedne informacije o franšizi.
 

 

thinker logo

 

jumicar

Ponuda talijanskih fransiza u RH

SFCH

 

Webmaster
Zadnja izmjena sadržaja 05. 02. 2019.
Copyright Centar za poduzetništvo
design, izrada, programiranje by studio:at