english version

Izbornik
NASLOVNICA
FRANŠIZNA PONUDA U RH

PONUDA TALIJANSKIH
FRANŠIZA U RH

ŠTO JE FRANŠIZA  
jučer, danas, sutra  
moderna franšiza  
SEMINAR FRANŠIZA A - Ž
mišljenja polaznika
PRIJAVITE SE !  
kome je namijenjen
sadržaj  
način rade
O NAMA
kako Vam možemo pomoći  
press clipping
RESURSI
Članci o franšizi
Knjige o franšizi  
Kalendar sajmova  
dd2ddEtički kodeks  
Linkovi
KONTAKT


Download videa:
Prvi korak u poduzetništvo: Franšiza i licenca

Download brošure
Download brošure:
"Franšiza - 20 najtraženijih odgovora"


fip

 

 


Od 5.-15. rujna 2006. u Hrvatskoj je boravio prof.dr. Ilan Alon, profesor na Rollins College, Florida SAD i konzultant s međunarodnim iskustvom u području franšiznog poslovanja. Njegov domaćin bio je Centar za franšizu osječkog Centra za poduzetništvo, a glavna misija dr. Alona je pomoć u daljnjoj profesionalizaciji usluga ovog Centra koje pruža zainteresiranima da postanu kupci ili davatelji franšize.
Njegov dolazak u Hrvatsku sufinancirao je USAID-ov projekt Poduzetna Hrvatska i u sklopu njegovog boravka u Osijeku je posjetio nekoliko osječkih poduzeća te održao sljedeće radionice: "Projektiranje franšizne mreže" - na kojoj su sudjelovali savjetnici poduzeća koja žele postati davatelji franšize (foto galerija), "Pravni aspekti franšiznog poslovanja" - na kojoj su sudjelovali odvjetnici zainteresirani za ovu vrstu poslovanja te "Finaciranje franšiznog poslovanja" na kojoj su sudjelovali predstavnici sljedećih financijski institucija: Privredna banka Zagreb d.d., Zagrebačka banka d.d., Varaždinska banka d.d., Hrvatska banka za obnovu i razvoj, Slatinska banka, Erste banka i NOA škz.

Objavljen članak u Glasu Slavonije povodom posjeta dr. Alona
Povodom posjeta dr. Alona objavljen je članak u Glasu Slavonije od 30. rujna 2006. U članku se rezimiraju događaji i rezultati posjeta ovog američkog eksperta za franšize Hrvatskoj te govori o planovima i daljnjim aktivnostima Centra za franšizu Centra za poduzetništvo Osijek.
Objavljeni članak možete preuzeti ovdje.

Foto galerija:

 

 

thinker logo

 

jumicar

Ponuda talijanskih fransiza u RH

SFCH

 

Webmaster
Zadnja izmjena sadržaja 05. 02. 2019.
Copyright Centar za poduzetništvo
design, izrada, programiranje by studio:at