english version

Izbornik
NASLOVNICA
FRANŠIZNA PONUDA U RH

PONUDA TALIJANSKIH
FRANŠIZA U RH

ŠTO JE FRANŠIZA  
jučer, danas, sutra  
moderna franšiza  
SEMINAR FRANŠIZA A - Ž
mišljenja polaznika
PRIJAVITE SE !  
kome je namijenjen
sadržaj  
način rade
O NAMA
kako Vam možemo pomoći  
press clipping
RESURSI
Članci o franšizi
Knjige o franšizi  
Kalendar sajmova  
dd2ddEtički kodeks  
Linkovi
KONTAKT


Download videa:
Prvi korak u poduzetništvo: Franšiza i licenca

Download brošure
Download brošure:
"Franšiza - 20 najtraženijih odgovora"


fip

 

 


Način rada

Predavači seminara "Franšiza od A do Ž" su treneri i savjetnici Centra za franšizu Centra za poduzetništvo Osijek dr.sc. Mirela Alpeza (CV) i mr.sc. Aleksandar Erceg (CV), koji su prošli edukativni program o franšiznom poslovanju na Sveučilištu u Texas-u, SAD te posjeduju višegodišnje iskustvo u edukaciji i savjetovanju poduzetnika zainteresiranih za franšizno poslovanje. Alpeza i Erceg autori su brojnih znanstvenih i stručnih članaka te slučajeva na temu franšiznog poslovanja te redoviti gosti predavači na stručnim i znanstvenim domaćim i međunarodnim skupovima i konferencijama iz područja franšize.

Kvaliteta seminara „Franšiza od A do Ž“ ogleda se u kombinaciji teorije i prakse. Na seminaru se, gotovo svaka teza potkrijepljuje konkretnim primjerom iz prakse. Nakon odslušanog seminara polaznici stječu potrebno znanje i samopouzdanje za analizu i pregovaranje, uočavanje prednosti i nedostataka franšiznih ponuda koje se nalaze na tržištu.

"Suho teoretiziranje" o franšizi izbjegnuto je, također kroz sudjelovanje niza gostiju predavača čije je iskustvo vezano uz franšizno poslovanje. Na seminaru "Franšiza od A do Ž" sudjelovali su, prezentirali svoje franšizne ponude i govorili o svojim iskustvima predstavnici sljedećih franšiza: Redac Point, Biovega, Body Creator, Energy Clinic, Fornetti, McDonald's, Nicole, Economic Vitez, Re/Max, Helen Doron Early English, San Francisco Coffee House, IQS – I Quit Smoking, Weyergans High Care, Caribu...

CV - Mirela Alpeza (download)

CV - Aleksandar Erceg (download)

 

 

 

thinker logo

 

jumicar

Ponuda talijanskih fransiza u RH

SFCH

 

Webmaster
Zadnja izmjena sadržaja 05. 02. 2019.
Copyright Centar za poduzetništvo
design, izrada, programiranje by studio:at