Pomfri bez ulja
Nakon 5 godina postojanja brand Surf’n’Fries otvorio je vrata javnosti sa SURFFRY tehnologijom. Tvrtka Surf’n’Fries uspjela je u namjeri da napravi pomfri bez korištenja ulja. Nova SURFFRY tehnologija koristi vlagu iz krumpira te vruci zrak koji na 250 C u par minuta pripremi krumpiriće bez korištenja kapi ulja. SURFFRY tehnologija poprilično je sofisticirana pa je tako u potpunosti digitalizirana te se strojem upravlja putem touch screena.. Inače ova tehnologija je razvijena u suradnji sa skandinavskom tvrtkom koja se dugogodišnje bavila proizvodnjom pizza peći. Bitno za spomenuti je I to da su strojevi programirani ne samo za pripremu krumpirića bez ulja već i pilećih medaljona i pilećih krilaca. Također, planira se uvesti još novih proizvoda koji će biti pripremljeni na ovoj tehnologiji poput povrća, mozzarella štapića i slično.
Dodatne informacije je moguće dobiti na info@fransiza.hr.