My Destination Croatia franšiza

My Destination Croatia je dio online putničke mreže koja kroz stotine svojih lokalnih eksperata na terenu u svih za sada 98 destinacija članica My Destination mreže našim korisnicima donosi savršen pregled onoga što trebaju očekivati od destinacije i što svakako trebaju vidjeti ili posjetiti.
Stvaranje ove mreže pokrenula su dvojica mladih studenata, Neil Waller i James Street iz Engleske koji su putujući po svijetu otkrili da im nedostaje vodič na kojem mogu pronaći sve potrebne informacije. Tu se rodio My Destination. Cijela mreža primila je brojne međunarodne nagrade i okuplja više od 2.500.000 posjetitelja mjesečno a organizirana je od strane najvećih svjetskih stručnjaka u području optimizacije, web dizajna i tehnologije.
Svi vlasnici franšize imaju potporu glavnih ureda u londonu za sve što im je potrebno kako bi svojim partnerima osigurali podršku 24 sata na dan svih 365 dana u godini. Lokalni stručnjaci koji svojim partnerima kroz razne kategorije ( Accommodation, Restaurants, Nightlife , Events…) daju priliku sa se približe ogromnoj bazi potencijalnih klijenata, tako da im nude ugovore u trajanju od godine dana ovisno o prioritetu pretraživanja.
Za dodatne informacije kontaktirajte nas na info@fransiza.hr.