Surf ‘n’ Fries

Surf ‘n’ Fries je trenutno najbrže rastući franšizni lanac “pommes frites” barova u Hrvatskoj. Ovaj lanac, specijaliziran za proizvode od krumpira, traži partnere u većim gradovima te sezonskim mjestima. Surf ‘ n’ Fries nastao je na ideji koja je tijekom 70-ih i 80-ih godina egzistirala u Rijeci punih 20 godina i postala tradicionalno mjesto konzumiranja “pommes frites-a”.

Koncept je inoviran na temelju iskustva čitavog tima stručnjaka, uvažavajući svjetske trendove u konzumaciji brze prehrane te lokalne specifičnosti tržišta. Jedinstvenost ponude predstavljaju prženi krumpirići posluženi u patentiranoj ambalaži s posebno proizvedenim začinima i umacima koji su pažljivim odabirom posluženi kao dodatak.
Ova franšiza nudi potpunu podršku primateljima franšize – od uređenja prostora, nabavke opreme, povezivanja sa distributerima, treninga osoblja te daljnjeg uspješnog vođenja poslovanja. Uspješnost u poslovanju postiže se uz pomoć proizvoda vrhunske kvalitete te jako dobrog brandinga koji cijelu priču čini jako zanimljivom potencijalnim kupcima.
Surf ‘n’ Fries predstavlja franšiznu ponudu s izuzetno pristupačnim financijskim ulaganjima. Više informacija o ovoj franšizi možete dobiti na info@fransiza.hr.