Valera Vita traži primatelje franšize

Franšiza Valera Vita koncept je usluga na području  KAM-a (komplementarna i alternativna medicina) koji se temelji na BICOM biorezonantnim uređajima. Cilj mu je pružiti analizu funkcionalnog stanja organizma, kao i tretmane koji slijede nakon toga. Cilj je omogućiti život u potpunosti i slobodno. To čini pomažući korisnicima da održavaju ili povrate svoje zdravlje putem BICOM tretmana.

Franšiza Valera Vita uspostavljeni je sustav pružanja biorezonantnih testova i tretmana pomoću BICOM biorezonantnog uređaja. Valera Vita pruža uslugu koja se sastoji od jednog ili više posjeta klijenta jednom od naših centara. Pri prvom posjetu svaki će klijent dobiti test funkcionalnog stanja organizma. Nakon toga se preporučuje, ali u konačnici je odluka klijenta da se podvrgne određenom broju BICOM tretmana. Također, neki klijenti redovito posjećuju, ponekad bez simptoma, kao vid prevencije. Svaki BICOM tretman pomaže ubrzati procese samoizlječenja tijela što zauzvrat pomaže u oporavku i prevenciji bolesti.

Biorezonantni centar Valera Vita, tokom 20 godina poslovanja, pozicionirao se kao jedan od lidera u industriji s tisućama zadovoljnih klijenata koji se vraćaju. Glavni centar Valera Vita nalazi se u Zagrebu i želi se proširiti putem franšize kako na lokalnom tako i na globalnom nivou. Njihov cilj nije kopirati bilo koji drugi centar za biorezonancu, već sve stvoriti sami. To uključuje, ali nije ograničeno na, inovativne tretmane, ugodnu atmosferu, snažan marketing i uslugu usmjerenu na klijenta. Isto tako, Valera Vita treninzi djelomično se temelje na postulatima homeopatije jer homeopatija nudi objašnjenja i smjernice za liječenje BICOM biorezonantnih nalaza. Većina praktičara biorezonance zanemaruje isprepletenu prirodu biorezonance i homeopatije, što znači da vidite samo jednu stranu priče. Učenja homeopatije pomoći će vam da nacrtate cjelokupnu sliku svakog slučaja. Dakle, imajte na umu da su treninzi Valera Vita i isprepletenost dvije komplementarne prakse, biorezonance i homeopatije, naša najveća konkurentska prednost. Za dodatne informacije obratite se na info@fransiza.hr