Nova franšiza u Hrvastskoj – CBWEED

Cbweed je vodeća tvrtka u Italiji koja posluje s legalnim cvijećem kanabisa, proizvodima dobivenih iz biljke konoplje i CBD proizvoda. Od samog nastanka, Cbweed ima potpunu kontrolu u lancu od proizvodnje (sadnja, uzgajanje i berba) kanabisa, do prodaje, što nije mala stvar na tako složenom tržištu kao što je legalno tržište kanabisa.
Zašto otvoriti CBWEED franšizu?
1. Sve što trebate učiniti je pronaći savršeno mjesto za Cbweed Shop, naš interijer dizajner će se pobrinuti za ostalo u skladu s nepogrešivim Cbweed stilom.
2. Potpuna teritorijalna ekskluziva. Nakon potpisivanja ugovora automatski postajete ekskluzivni prodavač Cbweed proizvoda u vašem područje.
3. Dizajn za oglašavanje – naši grafički dizajneri izradit će letke po mjeri i plakate za vaše veliko otvorenje, posjetnice, brošure proizvoda i sve ostalo.
4. Poznavanje proizvoda, obuka i način prodaje. Nudimo namjensku obuku za vlasnike i prodavače, gdje ćete naučiti sve što trebate znati o tome kako postati profesionalac u svijetu kanabisa i kako osigurati izvrsno korisničko iskustvo.
5. Prednosti i ekskluzivna prava Cbweed trgovina. Potpuni pristup u Cbweed katalog i sve proizvode koje sadrži, bez ograničenja ili minimalne narudžbe.

Za dodatne informacije obratite se na info@fransiza.hr