Take me home – Croatian design shop traži franšizne partnere u Hrvatskoj za područje Istre i Dalmacije

Take me home je jedna od prvih koncept trgovina ovakve vrste u Hrvatskoj koja uspješno posluje već četiri godine, nudeći turistima, ali i domaćim kupcima uporabne hrvatske dizajnerske proizvode u kategorijama dom, djeca, modni dodatci i suveniri.

Asortiman zanimljivih, originalnih i lokalno proizvedenih poklona i suvenira pokriva sve dobne i interesne skupine i odlično funkcionira kao originalna poklon galerija/suvenirnica. Trgovina ostvaruje kontinuiran rast prometa od 22% godišnje. Franšizna ponuda pruža mogućnost ulaska u posao s niskom razinom početne investicije i značajnom logističkom podrškom na početku poslovanja. Take me home nudi potencijalnim primateljima franšize oblik poslovnog partnerstva kroz pristup dobro razvijenom i uspješnom poslovnom modelu, kao i kompletnu podršku koja omogućava vrlo jednostavno, brzo i uspješno otvaranje i vođenje poklon galerije/suvenirnice. Tražimo partnera koji cijeni važnost kvalitetnog odnosa prema kupcu, visokog profesionalizma u svim aspektima poslovanja i vjeruje u podržavanje domaće proizvodnje.

Take me home franšiza je idealna za poduzetnike koji imaju afinitet prema turizmu, kreativnoj industriji, dizajnu i hrvatskim proizvodima. Za više informacija o ovoj franšizi molimo kontaktirajte: info@fransiza.hr ili info@takemehome.hr.